Mød vores elever

Cecilie, 21 år

Cecilie, finanselev i Tryg

Læs om Cecilies tid i Tryg

Baggrund

Jeg bor i Herlev med min kæreste. I min fritid dyrker jeg sport, er sammen med venner, min familie og min kæreste. 

Jeg blev færdig med min studentereksamen på HHX Niels Brock i 2014. Efter handelsskolen, havde jeg brug for et sabbatår og arbejdede der som vikar i Nordea Liv og Pension. 

Først troede jeg, at det var pension jeg skulle, men fandt ud af, at det var mere forsikring der fangede mig. Jeg søgte derfor ind som elev i Tryg og har aldrig fortrudt min beslutning. 

Hvordan er det at være elev i Tryg?

Tryg er virkelig en fed arbejdsplads. Der er ikke noget der hedder elevopgaver. Her er alle på lige fod, og man bliver behandlet som alle andre. Jeg synes det er super fedt, at få det ansvar og den tiltro fra ens andre kollegaer til, at det her kan man godt.

Cecilies rejse i Tryg

 • Startede i salg og service
  Jeg startede som elev i Salg og Service for privat-kunder, hvor jeg sad i 7 måneder. Det gav mig et rigtig godt indblik i alle produkterne samt en masse læring i form af kundekontakt hele dagen. Den læring jeg fik i kundeservice er noget jeg virkelig har kunne bruge, bl.a. i mit skoleforløb, men også i de andre afdelinger jeg har været i sidenhen.
   
 • Produktsupport 
  Herefter rykkede jeg til erhverv produktsupport hvor jeg sad i 5 måneder. I erhverv fik jeg kendskab til en række nye produkter, som ligeledes har hjulpet mig videre i mit arbejde i andre afdelinger og i mit skoleforløb.
   
 • Skadebehandling
  Bagefter rykkede jeg til bygningsskade i 5 måneder. Her fik jeg set den anden side af produkterne, altså når kunderne skal bruge forsikringen, hvilket også har lært mig utrolig meget. I min sidste tid som elev, skal jeg tilbage til erhverv produktsupport.

Cecilie om uddannelsen

Det er en helt vildt fed måde at tage en uddannelse på - man er på skole 2-5 dage om måneden, hvor der ligger noget forberedelse før skoleforløbet og en opgave efter forløbet, enten som teamopgave eller som individuel opgave. 

Læring i praksis
For mig giver det utrolig meget, at lære noget og så komme ud og prøve det i praksis. Vi er sammen med andre selskaber, hvilket giver mulighed for at lære andre at kende og få et rigtig godt netværk også på tværs af selskaberne.

Fleksibilitet og mange nye kollegaer
Jeg synes det bedste ved, at have fået lov til at være elev, er alt det man lærer og alle de mennesker man lærer at kende. Der er en stor fleksibilitet som elev hvor man får indflydelse på at bestemme mange ting selv. Man bliver hørt hvis man har nogen ønsker.

Når min elevtid slutter, håber jeg på at få mulighed for at lærer endnu mere samt bygge oven på min elevuddannelse.