Mød vores elever

Lasse, 20 år

Lasse, finanselev i Tryg

Læs om Lasses tid i Tryg

Baggrund

Jeg kommer oprindeligt fra Aars, en lille by i Nordjylland, men flyttede til Aarhus i forbindelse med ansættelsen i Tryg. 

Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg rigtig meget af min fritid på at spille håndbold. Her spiller jeg håndbold i 2. Divison, hvorfor jeg bruger en del tid på træning og kampe rundt om i landet. Når jeg ikke er i en håndboldhal, bruger jeg ofte tiden sammen med mine venner og familie. 

Før jeg fik job ved Tryg, har jeg haft forskellige fritidsjob ved siden af skolen, bl.a. som tjener ved Made in Denmark og som sælger i en tøjbutik. 

I 2015 blev jeg færdig med HHX fra Erhvervsskolerne Aars, herefter kom jeg direkte ind som elev ved Tryg. 

Hvordan er det at være elev i Tryg?

Jeg vidste allerede tidligt, at det var forsikringsvejen jeg ville gå. Gennem mit tidligere job som tøjsælger fandt jeg ud af, at det var lige mig, det med at sælge. Derudover er min storesøster ansat i forsikringsbranchen, så jeg tænkte, at en kombination af salg og det jeg hørte fra min søster, ville være lige mig. 

Om skoleforløbet
Når man er ansat som elev, går man i skole i 3-5 dage om måneden. Her laver man en blanding af individuelle opgave og teamopgaver, i emner som man kan bruge i sin hverdag. Denne måde at gå i skole på har været rigtig god for mig, da man hele tiden bygger ovenpå sin viden, og hver gang man vender tilbage til jobbet, bliver man bekræftet i, at det er noget man kan bruge i sin hverdag. 

Lasses rejse i Tryg

 • Salg og ansvar fra start
  Da jeg startede i Tryg, var det med mine første 11 måneder i nysalgsafdelingen i privat. Her fik jeg meget hurtigt ansvar og mine egne kunder og sad og solgte forsikringer på lige fod med mine kollegaer.
   
 • Et billede af 'den anden side'
  Efter perioden i nysalg var jeg 4 måneder i bygningsskade, hvor jeg fik lov til at se den anden side af et forsikringsselskab. Også her fik jeg hurtigt ansvar for mine egne sager, lige fra de mest komplekse sager, til de mere overskuelige.
   
 • Salg og service for virksomheder
  Nu sidder jeg 6 måneder i vores salg og service afdeling i Erhverv, hvor jeg betjener alle vores mindre erhvervskunder. Jeg afslutter forløbet som elev med en 3 måneders periode, hvor jeg selv er med til at vælge, hvad jeg vil prøve kræfter med. 

Lasse om uddannelsen

Det der motiverer mig ved mit job som salgselev i Tryg, er den daglige kontakt med mennesker, som jeg så godt kan lide - og samtidig den meget energiske tilgang der er til tingene i Tryg. Der er altid gang i konkurrencer, og man kan ofte opnå en lille belønning, hvis man løber stærkt og indfrier sine mål. 

Det bedste 
Det bedste ved at være ansat som elev i Tryg er, at man er ansat på lige vilkår, med alle sine kollegaer. Hvis man selv viser noget engagement og tager initiativ, så får man også noget ansvar, også selvom man ”bare” er elev.

På lige fod med kollegaerne
Jeg har aldrig rigtig troet på det, når folk siger der ikke er nogen ”elevopgaver”, men det passer virkelig i Tryg, her bliver man fra første dag betragtet som en kollega, på lige fod med alle andre. 

Efter min elevtid i Tryg, håber jeg på at kunne få en fastansættelse ved Tryg.