Mød vores elever

Line, 24 år

Line, finanselev i Tryg

Læs om Lines tid i Tryg

Baggrund

Jeg bor i Bagsværd med min kæreste. Min fritid bruger jeg oftest med venner, familie og kæreste, men jeg tvinger mig også afsted til fitness et par gange om ugen. Jeg slapper desuden meget af ved, at beskæftige mig med kreative ting. 

Jeg blev student fra Herlev gymnasium og HF i 2011. Derefter tog jeg et par sabbatår, der skulle gøre mig klogere på, hvad jeg ville være, ’når jeg blev stor. ’ Jeg arbejdede det meste af tiden som sælger i Magasin, men fik også tid til at rejse. 

Vil arbejde med mennesker
Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville arbejde med mennesker, og hjælpe andre. Jeg startede på lærerseminariet men erfarede efter 1. semester, at det ikke var den rette hylde for mig. Imens jeg overvejede hvad jeg så skulle, fik jeg via en bekendt, tilbudt et vikarjob i Tryg forsikring. Dette var måden, jeg fik øjnene op for forsikringsbranchen.  Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg gerne ville være mere end vikar, og søgte derfor en elevstilling i Tryg. 

Lines rejse i Tryg

Min tid i Tryg startede som vikar i sundhedsafdelingen.

 • Ansvar fra start 
  Min elevperiode begyndte med, at jeg behandlede bygningsskader for private kunder. Her møder du alt fra et ødelagt vindue, til et nedbrændt hus. Jeg fik hurtigt lov til at behandle mine egne skader, og arbejdede og havde ansvar, på lige fod med min kollegaer i teamet.
   
 • Prøvede kræfter med kundeservice
  Efter mit forløb med bygningsskader, prøvede jeg kræfter med salg og kundeservice. Selvom jeg er skadeselev, er det meget lærerigt at opleve andre afdelinger og opgaver i firmaet. I kundeservice får man en bred viden, som man kan have stor gavn af som skadebehandler, også selvom det ikke nødvendigvis er salg man brænder for.
   
 • Nyder kundekontakten i skade
  Jeg er nu tilbage i skade og behandler vores private kunders indboskader. Jeg er meget glad for den kundekontakt vi har, og jeg er blevet bekræftet i, at man sagtens kan hjælpe andre, og arbejde med mennesker, selvom det forgår bag en computerskærm og via en telefon. 

Line om uddannelsen

Selve uddannelsens opbygning, hvor du kombinerer praktik med skoleophold og opgaveskrivning, fungerer rigtig godt for mig. Vi tilegner os en masse viden, begreber og teori på skolebænken, som vi får lov til, at benytte i praksis bagefter. 

Som elev i Tryg er du ligestillet med de øvrige ansatte og hvis du tager ansvar og initiativ, får du også lov til, at vise hvad du kan.